donderdag 25 november 2021
Polsbandjes? Echt? Bedankt Hugo, voor dit compleet onmogelijke plan
Terwijl werkelijk niemand dat een goed idee vindt, wil de minister toch toegangscontrole in het hoger onderwijs inclusief uitgebreid controlesysteem uit de grond te stampen en (toch al overwerkte) docenten verplichten tot (nog meer) hybride onderwijs.
donderdag 25 november 2021
Bandirah
donderdag 25 november 2021
Liften naar Rome leek zo’n goed idee
Een vriend en ik hadden laatst een idee dat zowel geniaal als krankzinnig was: we wilden in drie dagen liften naar Rome.
vrijdag 19 november 2021
Mijn bibliotheek van verdwenen boeken blijft maar groeien
Wat doet een lijst met verloren gegane boeken met je gemoedsrust? 'De voor altijd ontoegankelijk geworden werelden laten me niet los.'
donderdag 18 november 2021
Je bent niet zielig, je bent egoïstisch
Ik zou iets poëtisch kunnen verzinnen over de vrijheid van toen en nu, maar dat doe ik niet. Want waar het om gaat, is dat het zuigt.
donderdag 18 november 2021
Bandirah
donderdag 18 november 2021
Lamme Leidse Memes
vrijdag 12 november 2021
Dagboek uit het Dolhuis (9): Hoe mijn leven even niet meer leefde
Nu de geestelijke gezondheid van studenten onder grote druk staat, haalt Olaf Leeuwis herinneringen op aan zijn eigen mentale kwalen, de eindeloze wachtlijsten en zijn tijd in ‘het Dolhuis’. In deel negen: Zijn en Tijd
donderdag 11 november 2021
Mijn huisgenoot is nu de snelste Nederlander (in de game Oermens Gevecht)
Kokki leeft permanent in een Star Wars-badjas en ontbijt rond de klok van vier met een vijftal frikadellen. Vol trots introduceerde hij mij in de wereld van speed­runners.
donderdag 11 november 2021
Bandirah
donderdag 11 november 2021
Lamme Leidsche Memes
donderdag 11 november 2021
Waarom studenten in de spits helemaal niet het probleem zijn
Dringen bij de deuren, opeengepakt tussen natte jassen, en altijd iemand die persoonlijke hygiëne afgezworen lijkt te hebben: yes, de stampvolle spitstreinen zijn weer terug! En dus is het tijd voor een ouderwets potje studentenpesten.