vrijdag 1 april 2022
Kaas, coke en killers. Luister onze podcast ‘Onder professoren’ met Pieter Tops
In de Mare-podcast ‘Onder professoren’ interviewt Cees van den Boom wetenschappers van Universiteit Leiden die zich bezighouden met zaken die buiten de academische grenzen reiken. In de zevende aflevering: Pieter Tops.
vrijdag 24 september 2021
De holocaust waarover niemand horen wil. Luister onze podcast met Remco Breuker
In de Mare-podcast ‘Onder professoren’ interviewt Cees van den Boom wetenschappers van Universiteit Leiden die zich bezighouden met zaken die buiten de academische grenzen reiken. In de zesde aflevering: Remco Breuker
vrijdag 2 april 2021
Big Tech is watching you! Luister onze podcast ‘Onder professoren’ met Michael Klos
In de Mare-podcast ‘Onder professoren’ interviewt Cees van den Boom wetenschappers van Universiteit Leiden die zich bezighouden met zaken die buiten de academische grenzen reiken. In de vijfde aflevering: Michael Klos.
dinsdag 2 februari 2021
Nieuw: onze podcast-serie ‘Onder Professoren’ staat nu ook op Spotify
Goed nieuws! Alle afleveringen staan van de Mare-podcast ‘Onder Professoren’ staan nu ook op Spotify.
vrijdag 29 januari 2021
Over the line! Mare-podcast ‘Onder professoren’ met Peter Verstraten
In de Mare-podcast ‘Onder professoren’ interviewt Cees van den Boom wetenschappers van Universiteit Leiden die zich bezighouden met zaken die buiten de academische grenzen reiken. In de vierde aflevering: Peter Verstraten
vrijdag 18 december 2020
De Mare-podcast ‘Onder professoren’ met Yra van Dijk
In de Mare-podcast ‘Onder professoren’ interviewt Cees van den Boom hoogleraren van Universiteit Leiden die zich bezighouden met zaken die buiten de academische grenzen reiken. In de derde aflevering: Yra van Dijk.
vrijdag 27 november 2020
De Mare-podcast ‘Onder professoren’ met Carlo Beenakker
In de Mare-podcast ‘Onder professoren’ interviewt Cees van den Boom hoogleraren van Universiteit Leiden die zich bezighouden met zaken die buiten de academische grenzen reiken. In de tweede aflevering: Carlo Beenakker.
vrijdag 16 oktober 2020
Nieuw: de Mare-podcast ‘Onder professoren’ met Leo Lucassen
In de nieuwe Mare-podcast ‘Onder professoren’ interviewt Cees van den Boom hoogleraren van Universiteit Leiden die zich mengen in het publieke debat. In de eerste aflevering: Leo Lucassen.