Prijs voor zwaardscriptie

23 November 2017

Archeoloog Valerio Gentile heeft de W.A. van Es-prijs gewonnen voor zijn masterscriptie. Dat is een prijs voor jong onderzoekstalent in de Nederlandse archeologie die jaarlijks wordt uitgereikt door de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Voor zijn scriptie Martiality in Practice onderzocht Gentile gebruikssporen op zwaarden uit de Late Bronstijd en Vroege IJzertijd. Hij is de eerste internationale student die de prijs mocht ontvangen. Hij is nog steeds in Leiden en doet een PhD aan de Faculteit Archeologie.

Deel dit bericht:

Nieuws

KNAW: beloon repliceren

Replicatie-onderzoek moet veel normaler worden, vindt de Koninklijke Nederlandse Akademie …

23 November 2017

Nominaal is niet normaal

Het Landelijk Studenten Rechtsbureau (LSR) sleept de Erasmus Universiteit voor de …

23 November 2017