Prijs voor zwaardscriptie

23 November 2017

Archeoloog Valerio Gentile heeft de W.A. van Es-prijs gewonnen voor zijn masterscriptie. Dat is een prijs voor jong onderzoekstalent in de Nederlandse archeologie die jaarlijks wordt uitgereikt door de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Voor zijn scriptie Martiality in Practice onderzocht Gentile gebruikssporen op zwaarden uit de Late Bronstijd en Vroege IJzertijd. Hij is de eerste internationale student die de prijs mocht ontvangen. Hij is nog steeds in Leiden en doet een PhD aan de Faculteit Archeologie.

Deel dit bericht:

Nieuws

Werkgroepen Rechten bomvol

De werkcolleges bij Rechten zitten propvol. Dat komt vooral doordat het heel moeilijk is …

23 November 2017

Gezocht: stamceldonoren

Taalwetenschappers werven deze week stamceldonoren in de kantine van het Lipsius.

23 November 2017