Hardlopen voor UAF

Foto: Taco van der Eb

26 Oktober 2017

Deelnemers van de Science Run warmen zich op in het zonnetje. Er deden afgelopen zaterdag in totaal 44 teams mee aan de estafetteloop van 5 kilometer op het Bio Science Park. Met de loop is er 3450 euro ingezameld voor de Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. Deze begeleidt vluchtelingen tijdens hun studie en het vinden van een passende baan. Team ‘Significant Sneller’ bestaande uit Maikel Stolwijk, Lorenzo Sinteur, Patrick van der Zanden en Mariska Brittijn was de tijdwinnaar met 1 uur, 9 minuten en 16 seconden.

Deel dit bericht:

Nieuws

KNAW: beloon repliceren

Replicatie-onderzoek moet veel normaler worden, vindt de Koninklijke Nederlandse Akademie …

26 Oktober 2017

Nominaal is niet normaal

Het Landelijk Studenten Rechtsbureau (LSR) sleept de Erasmus Universiteit voor de …

26 Oktober 2017