Zomerjas

4 Mei 2017

Er komt dit voorjaar geen nieuwe editie van Summerjazz, dat in 2011 werd opgezet door toenmalige leden van Quintus. In plaats daarvan komt de organisatie op 26 augustus met een breder geprogrammeerd festival, genaamd Zomerjas, eveneens in de Leidse Hout. Afgelopen jaar ontstond er nog schade aan het grasveld, doordat het rond het festival hard regende. Sleutelstad.nl meldt dat Zomerjas nu samen met de gemeente gebruiksregels opstelt voor het park. In ruil daarvoor draait de organisatie niet op voor alle schade. De programmering van Zomerjas is nog niet bekend.

Deel dit bericht:

Nieuws

'Er valt nu een gat'

De universiteit krijgt voorlopig nog geen ombudsfunctionaris voor het personeel. …

4 Mei 2017

De docent is kwijt

Zowel de ombudsfunctionaris voor studenten als de vertrouwenspersoon …

4 Mei 2017