Technische geneeskunde

4 Mei 2017

Vanaf september 2017 kunnen studenten starten met de masteropleiding technische geneeskunde. De driejarige master is een samenwerking tussen Universiteit Leiden, TU Delft en Erasmus Universiteit Rotterdam. Het is een vervolg op de bacheloropleiding klinische technologie, in 2014 opgezet door dezelfde drie universiteiten. Volgens TU Delft is technische geneeskunde zowel een wetenschappelijke als een beroepsgerichte opleiding, vergelijkbaar met de master geneeskunde. Afgestudeerden kunnen aan de slag als klinisch technoloog. Ook studenten met een afgeronde bachelor geneeskunde kunnen doorstromen naar deze nieuwe masteropleiding. Zij moeten dan eerst een schakelprogramma volgen.

Deel dit bericht:

Nieuws

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

4 Mei 2017

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

4 Mei 2017