Haarlemmerstraat

30 Maart 2017

De gemeente gaat de Haarlemmerstraat vanaf 22 mei vernieuwen. De bestrating gaat eruit, er komt een nieuw wegdek, en een rij kinderkopjes langs de afvoer. Aan de zijkanten komt speciaal uit Ierland besteld Chinees-Belgisch harsteen. De bouw zal vanaf beide uiteinden van de Haarlemmerstraat, bij de Turfmarkt en de Pelikaanstraat, beginnen. Na een fase van zes weken komen ze in het midden, bij de Hartebrugkerk, bij elkaar. Daarna duurt de herinrichting op die plek nogmaals zes weken duren. De verwachting is dat de nieuwe winkelstraat begin 2018 af is.

Deel dit bericht:

Nieuws

'Er valt nu een gat'

De universiteit krijgt voorlopig nog geen ombudsfunctionaris voor het personeel. …

30 Maart 2017

De docent is kwijt

Zowel de ombudsfunctionaris voor studenten als de vertrouwenspersoon …

30 Maart 2017