Haarlemmerstraat

30 Maart 2017

De gemeente gaat de Haarlemmerstraat vanaf 22 mei vernieuwen. De bestrating gaat eruit, er komt een nieuw wegdek, en een rij kinderkopjes langs de afvoer. Aan de zijkanten komt speciaal uit Ierland besteld Chinees-Belgisch harsteen. De bouw zal vanaf beide uiteinden van de Haarlemmerstraat, bij de Turfmarkt en de Pelikaanstraat, beginnen. Na een fase van zes weken komen ze in het midden, bij de Hartebrugkerk, bij elkaar. Daarna duurt de herinrichting op die plek nogmaals zes weken duren. De verwachting is dat de nieuwe winkelstraat begin 2018 af is.

Deel dit bericht:

Nieuws

KNAW: beloon repliceren

Replicatie-onderzoek moet veel normaler worden, vindt de Koninklijke Nederlandse Akademie …

30 Maart 2017

Nominaal is niet normaal

Het Landelijk Studenten Rechtsbureau (LSR) sleept de Erasmus Universiteit voor de …

30 Maart 2017