Uche op Ellis-stoel

23 Maart 2017

De hoogleraar die de Stephen Ellis-leerstoel voor Financiën en Integriteit in Afrika gaat bekleden is de Nigeriaanse econoom Chibuike Uche. Hij was onder andere hoogleraar Banking and Financial Institutions aan de Universiteit van Nigeria, en lid van het Monetaire Beleidscomité van de Centrale Bank van Nigeria. Daarnaast heeft hij veel ervaring met onderzoek in Nigeria, Ghana en Sierra Leone. De leerstoel is vernoemd naar Stephen Ellis (1953-2015), een senior onderzoeker aan het Afrika Studiecentrum in Leiden. De leerstoel wordt vanaf 1 april drie jaar gefinancierd door het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Deel dit bericht:

Nieuws

Geen Meatless Monday

Het Green Office van de universiteit en personeelspartij FNV Overheid willen graag een …

23 Maart 2017

'Wij willen graag bouwen'

Het kamertekort in Leiden moet in 2020 gedaald zijn tot vijfhonderd. Dat hebben de …

23 Maart 2017