Nieuw KNAW-bestuurslid

23 Maart 2017

Per 1 juni maakt Marileen Dogterom, hoogleraar atoom- en molecuulfysica aan de Universiteit Leiden en hoogleraar bio-nanoscience aan de TU Delft, deel uit van het bestuur van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW). Daarmee volgt ze de Groningse hoogleraar Ben Feringa op, die zijn bestuurstermijn heeft volgemaakt. Dogterom is sinds 2000 verbonden aan de Leidse universiteit, eerst als bijzonder en later als gewoon hoogleraar. Ze is een van de pioniers in het vakgebied biomoleculaire fysica.

Deel dit bericht:

Nieuws

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

23 Maart 2017

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

23 Maart 2017