Geen Armin, wel Kraantje Pappie

16 Maart 2017

Het jaarlijkse optreden van de Leidse top-dj Armin van Buuren op Koningsdag gaat dit jaar niet door. Van Buuren zegt een te volle agenda te hebben. Wie hem toch wil zien kan op 12 en 13 mei naar de Amsterdam Arena waar hij een soloshow gaat geven. Die op de dertiende was overigens al binnen tien minuten uitverkocht.
In plaats van Van Buuren komt er nu een festival op de Lammermarkt met de naam Jus d’Orange. Daar zullen de Latin-dj’s Fiësta Macumba staan, Nederhopper Kraantje Pappie en een ‘nog aan te kondigen’ artiest.

Deel dit bericht:

Nieuws

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

16 Maart 2017

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

16 Maart 2017