AkzoNobel-prijs

24 November 2016

Scheikundige Thomas Hansen heeft de AkzoNobel-afstudeerprijs gewonnen. Dat is een prijs voor afstudeerscripties in de chemie- en procestechnologie, er hoort een prijzengeld van vijfduizend euro bij. De prijs wordt uitgereikt door de Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen. Hansen deed zijn afstudeeronderzoek naar een bepaalde reactie in de synthese van koolhydraten, bij de onderzoeksgroep bio-organische synthese. Inmiddels werkt hij daar aan een promotie over hetzelfde onderwerp. Hij zal de prijs maandag in ontvangst nemen.

Deel dit bericht:

Nieuws

Grote reorganisatie bij P&O

De personeelszaken van de universiteit gaan op de schop. Er komt een nieuw Personeel …

24 November 2016

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

24 November 2016

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

24 November 2016