AkzoNobel-prijs

24 November 2016

Scheikundige Thomas Hansen heeft de AkzoNobel-afstudeerprijs gewonnen. Dat is een prijs voor afstudeerscripties in de chemie- en procestechnologie, er hoort een prijzengeld van vijfduizend euro bij. De prijs wordt uitgereikt door de Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen. Hansen deed zijn afstudeeronderzoek naar een bepaalde reactie in de synthese van koolhydraten, bij de onderzoeksgroep bio-organische synthese. Inmiddels werkt hij daar aan een promotie over hetzelfde onderwerp. Hij zal de prijs maandag in ontvangst nemen.

Deel dit bericht:

Nieuws

Na 55 jaar alsnog geslaagd

Wie maakt er nu mee dat je ruim 55 jaar na dato alsnog een diploma krijgt? Het overkwam …

24 November 2016

Mannendagen werken niet

Vrouwendagen bij de bèta’s werken wel, maar het lukt pedagogiek niet om op …

24 November 2016