Weg om declaraties

10 November 2016

Collegevoorzitter Marjan Oudeman van de Universiteit Utrecht stapt medio volgend jaar op. In een interview met universiteitswebsite Dub gaf ze toe dat de discussie over haar declaraties een rol speelde bij haar besluit. ‘Sinds mijn komst naar Utrecht is het functioneren van bestuurders in publieke functies verder onder een vergrootglas komen te liggen. Dat is een fact of life, maar ik betreur het dat daarbij vaak geen ruimte is voor nuance en een eenzijdig beeld snel is neergezet.’ Oudeman had een nevenfunctie in Almelo, en maakte haar ritjes daarheen in de dienstauto van de UU. Toen dat uitkwam, stortte ze zestienduizend euro terug naar de universiteit.

Deel dit bericht:

Nieuws

Grote reorganisatie bij P&O

De personeelszaken van de universiteit gaan op de schop. Er komt een nieuw Personeel …

10 November 2016

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

10 November 2016

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

10 November 2016