Psychische hulp

10 November 2016

PvdA’ers Amma Asante en Grace Tanamal hebben Kamervragen gesteld over het aanbod en de toegankelijkheid van psychische hulp voor studenten. Het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) publiceerde vorige maand een onderzoeksrapport, waarin stond dat de bereikbaarheid van studentenpsychologen beter kon.
Vooral op het hbo vormen de onvindbaarheid en de wachttijden volgens het ISO een probleem. Asante en Tanamal maken zich ook zorgen over onderwijsinstellingen die helemaal geen studentenpsychologen zouden hebben. Verder vragen ze zich af of studenten zich in hun nieuwe stad wel inschrijven bij een huisarts en of speciale studentenhuisartsen misschien meerwaarde kunnen hebben.

Deel dit bericht:

Nieuws

Grote reorganisatie bij P&O

De personeelszaken van de universiteit gaan op de schop. Er komt een nieuw Personeel …

10 November 2016

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

10 November 2016

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

10 November 2016