Psychische hulp

10 November 2016

PvdA’ers Amma Asante en Grace Tanamal hebben Kamervragen gesteld over het aanbod en de toegankelijkheid van psychische hulp voor studenten. Het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) publiceerde vorige maand een onderzoeksrapport, waarin stond dat de bereikbaarheid van studentenpsychologen beter kon.
Vooral op het hbo vormen de onvindbaarheid en de wachttijden volgens het ISO een probleem. Asante en Tanamal maken zich ook zorgen over onderwijsinstellingen die helemaal geen studentenpsychologen zouden hebben. Verder vragen ze zich af of studenten zich in hun nieuwe stad wel inschrijven bij een huisarts en of speciale studentenhuisartsen misschien meerwaarde kunnen hebben.

Deel dit bericht:

Nieuws

Na 55 jaar alsnog geslaagd

Wie maakt er nu mee dat je ruim 55 jaar na dato alsnog een diploma krijgt? Het overkwam …

10 November 2016

Mannendagen werken niet

Vrouwendagen bij de bèta’s werken wel, maar het lukt pedagogiek niet om op …

10 November 2016