Zaag in designstoelen

13 Oktober 2016

Het auditorium van het gebouw van de Haagse faculteit aan de Schouwburgstraat had een stoelenprobleem. De designstoelen in de zaal hebben een hoge houten rug die het zicht van de deel van het publiek ontneemt, legde toenmalig faculteitsraadslid Patrick Overeem in maart uit: ‘Het hout steekt een centimeter of tien boven de blauwe bekleding van de stoel uit. Mijn voorstel zou zijn om dat vrij overbodige stuk aan de bovenkant van de stoelen af te zagen. Dat scheelt al enorm.’ Het bestuur luisterde naar de raad, blijkt nu. ‘In de zomer waren er werklui bezig er is het een en ander aangepast’, vertelt Overeem. ‘Een deel van de houten rug is afgezaagd. Het blijkt dat de medezeggenschap best wel wat voor elkaar kan krijgen.’

Deel dit bericht:

Nieuws

KNAW: beloon repliceren

Replicatie-onderzoek moet veel normaler worden, vindt de Koninklijke Nederlandse Akademie …

13 Oktober 2016

Nominaal is niet normaal

Het Landelijk Studenten Rechtsbureau (LSR) sleept de Erasmus Universiteit voor de …

13 Oktober 2016