Green Office

15 September 2016

Dinsdag 27 september krijgt de Universiteit Leiden een zogeheten Green Office. Dat is een organisatie die de universiteit heeft opgericht om de duurzaamheid te verbeteren. Ook hoopt de universiteit meer aandacht te krijgen voor de duurzaamheidsdingen die ze al doet, zoals het uitgebreidere vegetarische aanbod in de kantines. Het LUGO (Leiden University Green Office) zal zich onder meer richten op afvalscheiding en energiegebruik aan de faculteiten. Ook moet er meer aandacht komen voor duurzaamheid in het onderwijs.

Deel dit bericht:

Nieuws

Grote reorganisatie bij P&O

De personeelszaken van de universiteit gaan op de schop. Er komt een nieuw Personeel …

15 September 2016

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

15 September 2016

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

15 September 2016