Green Office

15 September 2016

Dinsdag 27 september krijgt de Universiteit Leiden een zogeheten Green Office. Dat is een organisatie die de universiteit heeft opgericht om de duurzaamheid te verbeteren. Ook hoopt de universiteit meer aandacht te krijgen voor de duurzaamheidsdingen die ze al doet, zoals het uitgebreidere vegetarische aanbod in de kantines. Het LUGO (Leiden University Green Office) zal zich onder meer richten op afvalscheiding en energiegebruik aan de faculteiten. Ook moet er meer aandacht komen voor duurzaamheid in het onderwijs.

Deel dit bericht:

Nieuws

KNAW: beloon repliceren

Replicatie-onderzoek moet veel normaler worden, vindt de Koninklijke Nederlandse Akademie …

15 September 2016

Nominaal is niet normaal

Het Landelijk Studenten Rechtsbureau (LSR) sleept de Erasmus Universiteit voor de …

15 September 2016