Inschrijven hutspot

8 September 2016

Voor de nieuwelingen onder u: Drie Oktober is de nationale feestdag van Leiden. Omdat 2 oktober een zondag is, valt Drie Oktober dit jaar op 1, 2 en 3 oktober. Twee vaste onderdelen van het festijn dat de bevrijding van Leiden tijdens de Tachtigjarige Oorlog herdenkt, zijn de gratis hutspotmaaltijd en haring en wittebrood halen. Het eerste is normaal op 2 oktober, maar dit jaar dus een dagje eerder. Inschrijven kan op donderdag 15 september, vanaf half vijf in de Waag.

Deel dit bericht:

Nieuws

Grote reorganisatie bij P&O

De personeelszaken van de universiteit gaan op de schop. Er komt een nieuw Personeel …

8 September 2016

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

8 September 2016

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

8 September 2016