Theologen jarig

2 Juni 2016

Quisque Suis Viribus, het oudste theologische studentendispuut van het land, wordt morgen, vrijdag 3 juni, 175 jaar. Om 16.15 is er een viering en de presentatie van een herdenkingsboek in het Academiegebouw. Met het verdwijnen van de zelfstandige opleiding godgeleerdheid uit Leiden en eerder al het vertrek van de Protestantse Theologische Universiteit is de aanwas van nieuwe leden teruggelopen. Een ander oud theologisch dispuut, Concordia, hief zichzelf in maart bij de 120e verjaardag nog op, net als anderhalf jaar eerder FFF. Quisque is vooralsnog niet van plan zich op te heffen.

Deel dit bericht:

Nieuws

'Er valt nu een gat'

De universiteit krijgt voorlopig nog geen ombudsfunctionaris voor het personeel. …

2 Juni 2016

De docent is kwijt

Zowel de ombudsfunctionaris voor studenten als de vertrouwenspersoon …

2 Juni 2016