Diplomaten ontdekken Leiden

12 Mei 2016

Ambassadeurs en zaakgelastigden uit heel Latijns Amerika en de Caraïben kwamen gistermiddag naar de universiteit, evenals de gevolmachtigde minister van Aruba, voor de presentatie van het programma Mapping Latin America and the Carribbean at Leiden University. ‘We willen aan allerlei diplomaten laten zien wat voor onderzoek er met, in en over hun gebied gedaan wordt in Leiden’, vertelt Marianne Wiesebron, coördinator regiogroep Latijns Amerika en de Caraïben, een van de drie zogenaamde internationale prioriteitsgebieden van de Universiteit Leiden. Het gaat lang niet alleen om uitwisselingen met haar opleiding, of international studies, maar bijvoorbeeld ook archeologie en sterrenkunde. ‘Dat hebben we nu eindelijk letterlijk bij elkaar in kaart gebracht.’

Deel dit bericht:

Nieuws

Geen Meatless Monday

Het Green Office van de universiteit en personeelspartij FNV Overheid willen graag een …

12 Mei 2016

'Wij willen graag bouwen'

Het kamertekort in Leiden moet in 2020 gedaald zijn tot vijfhonderd. Dat hebben de …

12 Mei 2016