Diplomaten ontdekken Leiden

12 Mei 2016

Ambassadeurs en zaakgelastigden uit heel Latijns Amerika en de Caraïben kwamen gistermiddag naar de universiteit, evenals de gevolmachtigde minister van Aruba, voor de presentatie van het programma Mapping Latin America and the Carribbean at Leiden University. ‘We willen aan allerlei diplomaten laten zien wat voor onderzoek er met, in en over hun gebied gedaan wordt in Leiden’, vertelt Marianne Wiesebron, coördinator regiogroep Latijns Amerika en de Caraïben, een van de drie zogenaamde internationale prioriteitsgebieden van de Universiteit Leiden. Het gaat lang niet alleen om uitwisselingen met haar opleiding, of international studies, maar bijvoorbeeld ook archeologie en sterrenkunde. ‘Dat hebben we nu eindelijk letterlijk bij elkaar in kaart gebracht.’

Deel dit bericht:

Nieuws

'Er valt nu een gat'

De universiteit krijgt voorlopig nog geen ombudsfunctionaris voor het personeel. …

12 Mei 2016

De docent is kwijt

Zowel de ombudsfunctionaris voor studenten als de vertrouwenspersoon …

12 Mei 2016