Ratrace naar Museumnacht

21 April 2016

In de volgende editie van Museumnacht Leiden die vrijdag plaatsvindt wordt in samenwerking met producent J2TV een webserie opgezet. De commissie van Museumnacht roept op om 22 april om acht uur ’s ochtends bij de Burcht te verzamelen. In de webserie zullen de kandidaten een soort ratrace door de binnenstad afleggen en het tegen elkaar opnemen tijdens ‘culturele’ opdrachten. Aanmelden via voorzitter Maarten van der Meer: maartenvandermeer@museumnachtleiden.nl, of via de Museumnacht website.

Deel dit bericht:

Nieuws

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

21 April 2016

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

21 April 2016