Marokko-instituut

21 April 2016

Vanaf vandaag is de Universiteit Leiden officieel een instituut rijker: het Nederlands Instituut in Marokko (NIMAR). Het NIMAR werd tien jaar geleden opgericht door de Radboud Universiteit, maar maakt tegenwoordig deel uit van de Leidse Faculteit Geesteswetenschappen. Nijmegen stopte ermee, na bezuinigingen vanuit het ministerie van Onderwijs. Nu financiert ook Buitenlandse Zaken mee, waardoor het instituut vandaag officieel heropend kan worden in Rabat. Vanaf september kunnen studenten er een minor Culture and Society in Morocco volgen en er zijn ook plannen voor programma’s voor studenten Arabisch en Frans.

Deel dit bericht:

Nieuws

'Er valt nu een gat'

De universiteit krijgt voorlopig nog geen ombudsfunctionaris voor het personeel. …

21 April 2016

De docent is kwijt

Zowel de ombudsfunctionaris voor studenten als de vertrouwenspersoon …

21 April 2016