Koningsdag

3 Februari 2016

Dit jaar mag de Leidse horeca op Koningsnacht open blijven tot één uur, in plaats van twaalf uur. Dat heeft het Leidse college van burgemeester en wethouders deze week besloten. Na enen geldt er nog wel een ‘uitblusuurtje’: de muziek moet uit, maar de tap mag nog een uur open blijven zodat niet alle feestvierders op precies hetzelfde tijdstip op straat staan. De horeca die sowieso al tot na twaalven open mag zijn, mag dat op Koningsdag uiteraard ook. Dezelfde regeling geldt voor de Lakenfeesten eind juni. Ondernemers mogen dan kiezen of ze 24 of de 25 juni langer open blijven.

Deel dit bericht:

Nieuws

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

3 Februari 2016

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

3 Februari 2016