Minervanen opgepakt

19 November 2015

Vorige week donderdag zijn vijf Minervanen in het Zuid-Hollandse Rijnsaterwoude aangehouden vanwege vandalisme. Een buurtbewoner zag hoe zij een plaatsnaambord vernielden en belde direct 112. Na een korte achtervolging heeft de politie het vijftal in de kraag gevat. De studenten waren waarschijnlijk onder invloed van drank. Afgelopen vrijdag zijn de vijf verhoord. Het is nog onduidelijk welke straf hen wordt opgelegd, zowel door de rechter als binnen Minerva.

Deel dit bericht:

Nieuws

Grote reorganisatie bij P&O

De personeelszaken van de universiteit gaan op de schop. Er komt een nieuw Personeel …

19 November 2015

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

19 November 2015

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

19 November 2015