Wasbak gered

23 April 2015

De wasbak in de De Sitterzaal van het Oortgebouw gaat mee naar de nieuwe bètacampus. Nobelprijswinnaars als Einstein, Lorentz en Kamerlingh Onnes hebben er waarschijnlijk hun handen in gewassen. Sterrenkundestudent Alex Pietrow van de historische commissie van het sterrenkundedispuut F. Kaiser is blij. ‘Het bestuur van FWN heeft dinsdag gemaild. Ze honoreren het verzoek van ons en de 169 ondertekenaars van onze petitie. Het is wat hun betreft nog te vroeg om na te denken over waar de bak precies gaat komen, maar hij gaat mee. Tot de verhuizing komt er een plaat in de De Sitterzaal, die vertelt waarom de wasbak zo bijzonder is.’

Deel dit bericht:

Nieuws

Werkgroepen Rechten bomvol

De werkcolleges bij Rechten zitten propvol. Dat komt vooral doordat het heel moeilijk is …

23 April 2015

Gezocht: stamceldonoren

Taalwetenschappers werven deze week stamceldonoren in de kantine van het Lipsius.

23 April 2015