Wasbak gered

23 April 2015

De wasbak in de De Sitterzaal van het Oortgebouw gaat mee naar de nieuwe bètacampus. Nobelprijswinnaars als Einstein, Lorentz en Kamerlingh Onnes hebben er waarschijnlijk hun handen in gewassen. Sterrenkundestudent Alex Pietrow van de historische commissie van het sterrenkundedispuut F. Kaiser is blij. ‘Het bestuur van FWN heeft dinsdag gemaild. Ze honoreren het verzoek van ons en de 169 ondertekenaars van onze petitie. Het is wat hun betreft nog te vroeg om na te denken over waar de bak precies gaat komen, maar hij gaat mee. Tot de verhuizing komt er een plaat in de De Sitterzaal, die vertelt waarom de wasbak zo bijzonder is.’

Deel dit bericht:

Nieuws

Na 55 jaar alsnog geslaagd

Wie maakt er nu mee dat je ruim 55 jaar na dato alsnog een diploma krijgt? Het overkwam …

23 April 2015

Mannendagen werken niet

Vrouwendagen bij de bèta’s werken wel, maar het lukt pedagogiek niet om op …

23 April 2015