Nieuwe vereniging

1 April 2015

 

Sinds vorige maand is Leiden een nieuwe studentenvereniging rijker. Lugus is een club die ondernemende studenten van HBO en Universiteit wil helpen door werkplekken aan te bieden, workshops te organiseren en andere ondersteuning te bieden. De vereniging komt voort uit de universitaire ‘Vrijplaats’ voor ondernemers, maar is nu geformaliseerd met een bestuur en een pand: het oude kantoor van de Kamer van Koophandel aan de Stationsweg. Volgens voorzitter Rembrandt Donkersloot telt Lugus nu 33 deelnemende bedrijven. De ambities zijn, zoals het ondernemers past, groot: het concept-beleidsplan spreekt over ‘een betere economie, een aantrekkelijkere stad,  minder werkeloosheid onder afgestudeerden en ondernemingen die wereldwijd bekend zullen zijn.’

Deel dit bericht:

Nieuws

'Er valt nu een gat'

De universiteit krijgt voorlopig nog geen ombudsfunctionaris voor het personeel. …

1 April 2015

De docent is kwijt

Zowel de ombudsfunctionaris voor studenten als de vertrouwenspersoon …

1 April 2015