Nieuwe vereniging

1 April 2015

 

Sinds vorige maand is Leiden een nieuwe studentenvereniging rijker. Lugus is een club die ondernemende studenten van HBO en Universiteit wil helpen door werkplekken aan te bieden, workshops te organiseren en andere ondersteuning te bieden. De vereniging komt voort uit de universitaire ‘Vrijplaats’ voor ondernemers, maar is nu geformaliseerd met een bestuur en een pand: het oude kantoor van de Kamer van Koophandel aan de Stationsweg. Volgens voorzitter Rembrandt Donkersloot telt Lugus nu 33 deelnemende bedrijven. De ambities zijn, zoals het ondernemers past, groot: het concept-beleidsplan spreekt over ‘een betere economie, een aantrekkelijkere stad,  minder werkeloosheid onder afgestudeerden en ondernemingen die wereldwijd bekend zullen zijn.’

Deel dit bericht:

Nieuws

Na 55 jaar alsnog geslaagd

Wie maakt er nu mee dat je ruim 55 jaar na dato alsnog een diploma krijgt? Het overkwam …

1 April 2015

Mannendagen werken niet

Vrouwendagen bij de bèta’s werken wel, maar het lukt pedagogiek niet om op …

1 April 2015