Leidse film op Cannes

11 Maart 2015

Een film van de Leidse onderzoeker Itandehui Jansen is te zien op het Filmfestival van Cannes. Haar korte documentaire Yaavi, over een ouder koppel op het Mexicaanse platteland, is voor de Short Film Corner geselecteerd. Jansen maakte de film samen met haar partner Armando Bautista García, met wie ze het filmbedrijf Lista Calista Films leidt.
De documentaire is een onderdeel van het onderzoeksproject Time in Intercultural Context, waar verschillende Leidse archeologen bij betrokken zijn. Eerder wonnen Jansen en Bautista García al verschillende prijzen voor hun korte film El Último Consejo.

Deel dit bericht:

Nieuws

KNAW: beloon repliceren

Replicatie-onderzoek moet veel normaler worden, vindt de Koninklijke Nederlandse Akademie …

11 Maart 2015

Nominaal is niet normaal

Het Landelijk Studenten Rechtsbureau (LSR) sleept de Erasmus Universiteit voor de …

11 Maart 2015