Leidse film op Cannes

11 Maart 2015

Een film van de Leidse onderzoeker Itandehui Jansen is te zien op het Filmfestival van Cannes. Haar korte documentaire Yaavi, over een ouder koppel op het Mexicaanse platteland, is voor de Short Film Corner geselecteerd. Jansen maakte de film samen met haar partner Armando Bautista García, met wie ze het filmbedrijf Lista Calista Films leidt.
De documentaire is een onderdeel van het onderzoeksproject Time in Intercultural Context, waar verschillende Leidse archeologen bij betrokken zijn. Eerder wonnen Jansen en Bautista García al verschillende prijzen voor hun korte film El Último Consejo.

Deel dit bericht:

Nieuws

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

11 Maart 2015

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

11 Maart 2015