Nieuwe decaan archeologie

5 September 2013

Hoogleraar Caribische archeologie Corinne Hofman is per 1 september benoemd tot decaan van de faculteit archeologie. Ze volgt daarmee Willem Willems op. Sinds 2007 was ze al vice-decaan en portefeuillehouder onderwijs voor de faculteit archeologie. Ook in 2007 werd ze aangesteld als hoogleraar. In 2012 startte ze het project NEXUS 1492, over de gevolgen van de kolonisatie van het Caribisch gebied. Ze leidt tevens de Caribbean Research Group van de Universiteit Leiden.

Deel dit bericht:

Nieuws

Na 55 jaar alsnog geslaagd

Wie maakt er nu mee dat je ruim 55 jaar na dato alsnog een diploma krijgt? Het overkwam …

5 September 2013

Mannendagen werken niet

Vrouwendagen bij de bèta’s werken wel, maar het lukt pedagogiek niet om op …

5 September 2013