Meer buitenlanders

28 Maart 2013

De Europese Commissie (EC) wil dat het makkelijker wordt voor studenten en onderzoekers van buiten de Europese Unie om hier te komen en te verblijven. Dat staat in een wetsvoorstel dat de commissie deze maand gepresenteerd heeft. Volgens de EC krijgen de 200.000 studenten en onderzoekers die zich elk jaar in de EU willen vestigen nu nog vaak te maken met onnodige bureaucratische hindernissen. Dit schrikt niet-Europese studenten af, waardoor de EU kennis en talent misloopt. De EC wil dit veranderen, onder anderen door het makkelijker te maken om naast de studie te werken. De regels moeten ingaan per 2016.

Deel dit bericht:

Nieuws

Na 55 jaar alsnog geslaagd

Wie maakt er nu mee dat je ruim 55 jaar na dato alsnog een diploma krijgt? Het overkwam …

28 Maart 2013

Mannendagen werken niet

Vrouwendagen bij de bèta’s werken wel, maar het lukt pedagogiek niet om op …

28 Maart 2013