Leidse in VN

2 November 2011

De Leidse bachelorstudente Rechtsgeleerdheid Kirty Matabadal is gekozen als nieuwe jongerenvertegenwoordiger van de Verenigde Naties. Zij vertegenwoordigt daarmee de stem van Nederlandse jongeren en moet zorgen voor meer bekendheid van de VN onder hen. Twee jaar lang zal Matabadal deel uitmaken van de Nederlandse delegatie van de VN. Hiervoor zal zij onder andere volgend jaar september de Algemene Vergadering toespreken. Matabadal richt zich vooral op de beschikbaarheid van voedsel, water en onderwijs jongeren over de hele wereld.

Deel dit bericht:

Nieuws

Na 55 jaar alsnog geslaagd

Wie maakt er nu mee dat je ruim 55 jaar na dato alsnog een diploma krijgt? Het overkwam …

2 November 2011

Mannendagen werken niet

Vrouwendagen bij de bèta’s werken wel, maar het lukt pedagogiek niet om op …

2 November 2011