Tamponautomaat

31 Januari 2019

Studentenpartijen willen dat de universiteit automaten met maandverband en tampons in de grote universiteitsgebouwen plaatst. Dat vroegen ze maandag tijdens de universiteitsraadsvergadering aan het college van bestuur. Ze hebben gevraagd of er in ieder geval bij de drukst bezochte toiletten een dergelijke machine kan komen te staan. Daarnaast hebben ze verzocht dat de universiteit geen winst maakt op de verkoop uit de apparaten, zodat de tampons en maandverband betaalbaar blijven voor studenten. Sinds kort staan op de universiteit wel automaten van School Supply, waar ook tampons in zitten. Die zijn wel van een extern bedrijf, met winstoogmerk.

Deel dit bericht:

Nieuws

Na 55 jaar alsnog geslaagd

Wie maakt er nu mee dat je ruim 55 jaar na dato alsnog een diploma krijgt? Het overkwam …

31 Januari 2019

Mannendagen werken niet

Vrouwendagen bij de bèta’s werken wel, maar het lukt pedagogiek niet om op …

31 Januari 2019