Vleermuisprijs

8 November 2018

Biologiestudent Tim Rietbergen heeft afgelopen vrijdag de Janneke Fruin-Helb-Beurs gekregen voor zijn onderzoeksvoorstel. Het Leids Universiteitsfonds (LUF) heeft een aparte pot met geld voor studenten die in het buitenland onderzoek willen doen. Om dat te krijgen moet je eerst uitleggen wat je precies wilt gaan doen, en het beste voorstel maakt kans om bovenop het standaardgeld een bedrag van €2250 te krijgen. Rietbergens onderzoek gaat over een recent gevonden vleermuisfossiel, dat meer inzicht moet geven in de evolutie van deze zeer diverse diergroep. De prijs voor het beste verslag ging naar geschiedenisstudent Guanmian Xu, die onderzoek deed naar de koloniale invloed op suikerplantages in Indonesië.

Deel dit bericht:

Nieuws

Na 55 jaar alsnog geslaagd

Wie maakt er nu mee dat je ruim 55 jaar na dato alsnog een diploma krijgt? Het overkwam …

8 November 2018

Mannendagen werken niet

Vrouwendagen bij de bèta’s werken wel, maar het lukt pedagogiek niet om op …

8 November 2018