Puppykamer in UVA

18 Oktober 2018

Mare pleitte vier jaar geleden al voor de komst van een puppy room naar deze universiteit: een ruimte waar al dan niet gestreste studenten even kunnen knuffelen met lieve huisdiertjes. Hij is er nog steeds niet. Jarenlang moesten studenten dit puppyvormige gat in de universitaire voorzieningen met lede ogen aanzien, maar nu kunnen ze stemmen met de voeten. De universiteitsbieb van de Universiteit van Amsterdam krijgt namelijk wèl een hondjeskamer, meldde de Amsterdamse universiteitskrant Folia deze week. Het is maar voor twee dagen en de beestjes zijn al helemaal volgeboekt.

Deel dit bericht:

Nieuws

Na 55 jaar alsnog geslaagd

Wie maakt er nu mee dat je ruim 55 jaar na dato alsnog een diploma krijgt? Het overkwam …

18 Oktober 2018

Mannendagen werken niet

Vrouwendagen bij de bèta’s werken wel, maar het lukt pedagogiek niet om op …

18 Oktober 2018