Jaarprijs politicologie

14 Juni 2018

Fransje Molenaar heeft de Jaarprijs Politicologie gewonnen met haar proefschrift over partijwetgeving in Latijns-Amerika. In 2017 promoveerde zij aan het Instituut Politieke Wetenschap van de Universiteit Leiden. De prijs wordt ieder jaar uitgereikt voor de beste dissertatie in de politieke wetenschap. In aanmerking komen proefschriften die het jaar ervoor zijn geschreven en verdedigd aan een Vlaamse of Nederlandse universiteit en proefschriften van Vlaamse en Nederlandse promovendi die zijn verdedigd aan een buitenlandse universiteit.

Deel dit bericht:

Nieuws

Werkgroepen Rechten bomvol

De werkcolleges bij Rechten zitten propvol. Dat komt vooral doordat het heel moeilijk is …

14 Juni 2018

Gezocht: stamceldonoren

Taalwetenschappers werven deze week stamceldonoren in de kantine van het Lipsius.

14 Juni 2018