Bezwaren tegen lustrum Augustinus

14 Juni 2018

Buurtbewoners van de schaatshal, waar van 6 tot 17 juli het lustrum van Augustinus zal plaatsvinden, zijn bezorgd over geluidsoverlast. Dat meldt het Leidsch Dagblad. De bewoners van de wijk om de hal heen hebben inmiddels tien schriftelijke bezwaren bij de gemeente ingediend. Volgens de ondertekenaars is de locatie niet genoeg geïsoleerd tegen het geluid van feesten tot diep in de nacht. Ook vrezen ze dat er ‘s avonds buiten op het parkeerterrein muziek zal worden gedraaid, waar eveneens de toiletten en rookruimte zullen zijn. Myrna van Dijk, voorzitter van Augustinus, laat weten: ‘We zijn aan het kijken wat we kunnen doen om die zorgen weg te nemen en welke stappen we moeten nemen om voor iedereen tot een goede oplossing te komen.’

Deel dit bericht:

Nieuws

‘Wij blijven strijden’

De 58 huurwoningen tegenover het Lipsius moeten plaats maken voor de nieuwe Humanities …

14 Juni 2018