Mooc over integriteit

25 Januari 2018

In maart begint de Universiteit Leiden met een Massive Online Open Course (mooc) over Wetenschappelijke Integriteit. De universiteit wil met de cursus een realistisch beeld van de wetenschappelijke wereld schetsen. De mooc wordt geleid door wetenschapsfilosoof Bas Haring en wetenschapshistoricus Frans van Luntheren. De basis is een film van Haring waarin de hoofdpersonen met wetenschappelijke dilemma’s worden geconfronteerd, genaamd On being a scientist. De cursus is vanaf 5 maart te volgen op Coursera.

Deel dit bericht:

Nieuws

Na 55 jaar alsnog geslaagd

Wie maakt er nu mee dat je ruim 55 jaar na dato alsnog een diploma krijgt? Het overkwam …

25 Januari 2018

Mannendagen werken niet

Vrouwendagen bij de bèta’s werken wel, maar het lukt pedagogiek niet om op …

25 Januari 2018