Gratis cabaret

25 Januari 2018

Het radioprogramma Spijkers met Koppen zendt op 17 februari, de finaledag van het VARA Leids Cabaret Festival, ’s middags live uit vanuit de Leidse Schouwburg. Toegang is gratis, maar je moet wel een plaats reserveren via leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl. De uitzending is van 12.00 tot 14.00 uur; Te gast zijn onder meer Jochem Myjer, Emilio Guzman en Eva Rovers. Op de schouwburgwebsite zijn tevens de allerlaatste tickets te koop voor de halve finale, op 15 februari, en de hele. Komende zondag is er nog een gratis auditieronde bij te wonen, om 13.00 uur in Leidse Lente.

Deel dit bericht:

Nieuws

Na 55 jaar alsnog geslaagd

Wie maakt er nu mee dat je ruim 55 jaar na dato alsnog een diploma krijgt? Het overkwam …

25 Januari 2018

Mannendagen werken niet

Vrouwendagen bij de bèta’s werken wel, maar het lukt pedagogiek niet om op …

25 Januari 2018