Studentenflat

18 Januari 2018

De bouw van een studentenflat op het terrein achter Corpus: dat stond vorige week op de agenda van de gemeenteraad van Oegstgeest. Het gaat om een oud plan van de Universiteit Leiden en de gemeente Oegstgeest, voor vierhonderd woningen in onder meer drie torens. Raadsleden hadden de nodige vragen over zoveel nieuwe bewoners en de hoogte van de torens, aldus het Leidsch Dagblad. Volgens wethouder Jos Roeffen hebben de universiteit en de gemeente hierover in de zomer van 2008 echter al een overeenkomst gesloten. De raad is toen ‘via een geheime notitie’ op de hoogte gesteld. Volgens Roeffen is er niet veel meer aan te doen, maar de raadsleden, die lang niet allemaal in 2008 al in de raad zaten, willen eerst meer duidelijkheid.

Deel dit bericht:

Nieuws

‘Wij blijven strijden’

De 58 huurwoningen tegenover het Lipsius moeten plaats maken voor de nieuwe Humanities …

18 Januari 2018