Sloopwerkzaamheden

7 December 2017

In het Arsenaal beginnen deze maand de eerste kleine sloopwerkzaamheden, in aanloop naar een interne verbouwing. Volgens universiteitswoordvoerder Caroline van Overbeeke gaat het om ‘beperkte boorwerkzaamheden’, als onderdeel van een bouwhistorische verkenning.
 
De verbouwing is onderdeel van de plannen rond de nieuwe Humanities Campus. Eerder werd al het gerenoveerde P.J. Vethgebouw heropend. Voor later zijn er grote bouwplannen voor een nieuw onderwijsgebouw op de plek van het Lipsiusgebouw. Ook de huurwoningen ertegenover moeten daarvoor gesloopt worden.

Lees ook: Huurwoningen wijken toch voor Humanities Campus.

Deel dit bericht:

Nieuws

KNAW: beloon repliceren

Replicatie-onderzoek moet veel normaler worden, vindt de Koninklijke Nederlandse Akademie …

7 December 2017

Nominaal is niet normaal

Het Landelijk Studenten Rechtsbureau (LSR) sleept de Erasmus Universiteit voor de …

7 December 2017