Duaal promoveren

23 November 2017

De gemeente Leiden gaat haar medewerkers stimuleren om een gedeelte van hun werktijd te besteden aan wetenschappelijk onderzoek. Uiteindelijk moet dat proefschriften op gaan leveren. Gemeente en universiteit tekenden vrijdag een intentieverklaring die daarover gaat. De Universiteit Leiden heeft een speciaal centrum voor zulke buitenpromovendi: het Dual PhD Centre in Den Haag. Het richt zich specifiek op mensen die willen promoveren op een aspect van hun beroepspraktijk. Op dit moment zijn daar zo’n 65 kandidaat-doctors aan de slag.

Deel dit bericht:

Nieuws

KNAW: beloon repliceren

Replicatie-onderzoek moet veel normaler worden, vindt de Koninklijke Nederlandse Akademie …

23 November 2017

Nominaal is niet normaal

Het Landelijk Studenten Rechtsbureau (LSR) sleept de Erasmus Universiteit voor de …

23 November 2017