Duaal promoveren

23 November 2017

De gemeente Leiden gaat haar medewerkers stimuleren om een gedeelte van hun werktijd te besteden aan wetenschappelijk onderzoek. Uiteindelijk moet dat proefschriften op gaan leveren. Gemeente en universiteit tekenden vrijdag een intentieverklaring die daarover gaat. De Universiteit Leiden heeft een speciaal centrum voor zulke buitenpromovendi: het Dual PhD Centre in Den Haag. Het richt zich specifiek op mensen die willen promoveren op een aspect van hun beroepspraktijk. Op dit moment zijn daar zo’n 65 kandidaat-doctors aan de slag.

Deel dit bericht:

Nieuws

Werkgroepen Rechten bomvol

De werkcolleges bij Rechten zitten propvol. Dat komt vooral doordat het heel moeilijk is …

23 November 2017

Gezocht: stamceldonoren

Taalwetenschappers werven deze week stamceldonoren in de kantine van het Lipsius.

23 November 2017