Gouden Speld

2 November 2017

Hoogleraar Jos van den Broek ontving afgelopen vrijdag bij zijn afscheidssymposium een Gouden Speld van Verdiensten van de gemeente Leiden, uit handen van burgemeester Henri Lenferink. Van den Broek promoveerde in 1981 aan de Universiteit Leiden, waar hij in 2006 benoemd werd tot hoogleraar Wetenschapscommunicatie. Daarnaast vervulde hij verschillende bestuursfuncties in de stad. Zo is hij momenteel voorzitter van de Leidse straatnamencommissie en actief voor het orgeltrappersgilde van de Pieterskerk.

Deel dit bericht:

Nieuws

Werkgroepen Rechten bomvol

De werkcolleges bij Rechten zitten propvol. Dat komt vooral doordat het heel moeilijk is …

2 November 2017

Gezocht: stamceldonoren

Taalwetenschappers werven deze week stamceldonoren in de kantine van het Lipsius.

2 November 2017