Tag jezelf in het Zweetkamertje

Studenten die in Leiden afstuderen mogen al decennia een handtekening zetten in het Zweetkamertje. Daarna komen de meesten er nooit meer, behalve om iemand anders af te zien studeren. De universiteit heeft het kamertje nu gedigitaliseerd: op www.hetzweetkamertje.nl staat een afbeelding van 360 graden in hele hoge resolutie, waardoor iedereen alle handtekeningen nog een keer kan bekijken. De plek van je eigen handtekening kan je taggen, voor extra vereeuwiging, bijvoorbeeld als de oorspronkelijke krabbel niet meer zo goed te zien is – geen ondenkbaar scenario. Gebruikers kunnen hun tag koppelen aan hun Linkedin-profiel: dan laat de site ook foto, locatie en werkgever zien.

Deel dit bericht:

Voorpagina

Een fusie vol senioren

Het lijkt een ideale oplossing voor zowel kamernood als eenzaamheid: studenten die gratis …

Achtergrond

Wetenschap

Mijn vriendje Charlie

Een robot kan kinderen helpen om te gaan met suikerziekte. Leidse psychologen zoeken uit …

Studentenleven

Nee zeggen mag niet

Under the Bridge, een collectief van zo’n veertig jonge dichters en …

Nieuws

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

English page