Vindicat niet vervolgd

21 September 2017

Er komt geen strafrechtelijke vervolging naar aanleiding van het Sushi Mall-incident van de Groningse studentenverenging Vindicat. Dat liet burgemeester Peter den Oudsten gisteren weten tijdens een persconferentie. Dagblad van het Noorden hield een liveblog bij. ‘Het is lastig om bijvoorbeeld een wildplasser te veroordelen als diegene deel uitmaakt van een groep van 200 man’, verklaarde de burgemeester, die bovendien vindt dat de ondernemer had moeten ingrijpen. Ook meldde de burgemeester dat hij teleurgesteld is in Vindicat en dat de vereniging nog een lange weg te gaan heeft om op het juiste spoor te komen.

Deel dit bericht:

Nieuws

Grote reorganisatie bij P&O

De personeelszaken van de universiteit gaan op de schop. Er komt een nieuw Personeel …

21 September 2017

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

21 September 2017

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

21 September 2017