Lintje voor Jacob Kievit

14 September 2017

LUMC-hoogleraar en oud-chirurg Prof. Dr. Jacob Kievit, kreeg maandag na zijn afscheidsrede een lintje. Hij werd benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Kievit werkte sinds 1984 bij het Leidse ziekenhuis, waar hij als chirurg patiënten behandelde die complexe hoofd- en halsaandoeningen hadden. Later werkte hij op de afdeling Besliskunde, waar zijn leerstoel in 2012 werd omgezet in een leerstoel Kwaliteit van Zorg. Buiten zijn werkzaamheden in Leiden, was hij lid van de Gezondheidsraad tot 2016. Kievit bereikte twee jaar geleden zijn pensioenleeftijd, maar bleef op eigen verzoek in deeltijd aan als hoogleraar.

Deel dit bericht:

Nieuws

'Er valt nu een gat'

De universiteit krijgt voorlopig nog geen ombudsfunctionaris voor het personeel. …

14 September 2017

De docent is kwijt

Zowel de ombudsfunctionaris voor studenten als de vertrouwenspersoon …

14 September 2017