Altijd gratis OV

14 September 2017

Gratis reizen in het weekend én doordeweeks, behalve in de ochtendspits: daarmee wordt dit collegejaar in Groningen met vijfhonderd studenten een proef gestart. Het gaat om een soort uitbreiding van de weekend-OV, waarbij studenten doordeweeks na negen uur ’s ochtends vrij kunnen reizen met de treinen van Arriva en de bussen van Qbuzz in en rond Groningen. Het experiment met de gratisreizenbuitendespits-OV-kaart start later deze maand en moet duren tot 31 juli 2018. Het is een initiatief van Groningen Bereikbaar, waarin onder meer de gemeente, de provincie, reizigersorganisaties en vervoerders samenwerken, als maatregel tegen de overbelaste ochtendspits.

Deel dit bericht:

Nieuws

Werkgroepen Rechten bomvol

De werkcolleges bij Rechten zitten propvol. Dat komt vooral doordat het heel moeilijk is …

14 September 2017

Gezocht: stamceldonoren

Taalwetenschappers werven deze week stamceldonoren in de kantine van het Lipsius.

14 September 2017