Openluchtbios in kassen Hortus

7 September 2017

De openluchtbioscoop van de LIFF Summer Special, dat dit weekend plaats zou vinden, wordt verplaatst. ‘Ons scherm is helaas niet bestand tegen de hoosbuien en harde windstoten die verwacht worden’, meldt de organisatie. In plaats daarvan vindt de Summer Special plaats in de herfst, en dan wel in de kassen van de Hortus Botanicus, ‘de warmste locatie van Leiden’, tijdens het Leiden International Film Festival (27 oktober tot 5 november). ‘Vanzelfsprekend zal ook deze Summer Special gratis zijn’, verzekert de organisatie.

Deel dit bericht:

Nieuws

Werkgroepen Rechten bomvol

De werkcolleges bij Rechten zitten propvol. Dat komt vooral doordat het heel moeilijk is …

7 September 2017

Gezocht: stamceldonoren

Taalwetenschappers werven deze week stamceldonoren in de kantine van het Lipsius.

7 September 2017