Openluchtbios in kassen Hortus

7 September 2017

De openluchtbioscoop van de LIFF Summer Special, dat dit weekend plaats zou vinden, wordt verplaatst. ‘Ons scherm is helaas niet bestand tegen de hoosbuien en harde windstoten die verwacht worden’, meldt de organisatie. In plaats daarvan vindt de Summer Special plaats in de herfst, en dan wel in de kassen van de Hortus Botanicus, ‘de warmste locatie van Leiden’, tijdens het Leiden International Film Festival (27 oktober tot 5 november). ‘Vanzelfsprekend zal ook deze Summer Special gratis zijn’, verzekert de organisatie.

Deel dit bericht:

Nieuws

'Er valt nu een gat'

De universiteit krijgt voorlopig nog geen ombudsfunctionaris voor het personeel. …

7 September 2017

De docent is kwijt

Zowel de ombudsfunctionaris voor studenten als de vertrouwenspersoon …

7 September 2017