Honours College

7 September 2017

De faculteit Sociale Wetenschappen wil in Den Haag ook een honours college gaan aanbieden. Dat zei het faculteitsbestuur vorige week tijdens de faculteitsraadvergadering. De faculteit werd verrast door de grote hoeveelheid aanmeldingen van de nieuwe opleiding International Relations and Organisations, die in Den Haag aangeboden wordt (zie voorpagina). Ze willen studenten in Den Haag dezelfde mogelijkheden bieden als in Leiden, zegt bestuurslid Rolf Oosterloo. In dit eerste jaar zal het alleen niet meer lukken, de nieuwe studenten kunnen waarschijnlijk vanaf hun tweede jaar meedoen. Voor de al bestaande, Leidse programma’s kunnen ze zich wel aanmelden.

Deel dit bericht:

Nieuws

'Er valt nu een gat'

De universiteit krijgt voorlopig nog geen ombudsfunctionaris voor het personeel. …

7 September 2017

De docent is kwijt

Zowel de ombudsfunctionaris voor studenten als de vertrouwenspersoon …

7 September 2017