Honours College

7 September 2017

De faculteit Sociale Wetenschappen wil in Den Haag ook een honours college gaan aanbieden. Dat zei het faculteitsbestuur vorige week tijdens de faculteitsraadvergadering. De faculteit werd verrast door de grote hoeveelheid aanmeldingen van de nieuwe opleiding International Relations and Organisations, die in Den Haag aangeboden wordt (zie voorpagina). Ze willen studenten in Den Haag dezelfde mogelijkheden bieden als in Leiden, zegt bestuurslid Rolf Oosterloo. In dit eerste jaar zal het alleen niet meer lukken, de nieuwe studenten kunnen waarschijnlijk vanaf hun tweede jaar meedoen. Voor de al bestaande, Leidse programma’s kunnen ze zich wel aanmelden.

Deel dit bericht:

Nieuws

Werkgroepen Rechten bomvol

De werkcolleges bij Rechten zitten propvol. Dat komt vooral doordat het heel moeilijk is …

7 September 2017

Gezocht: stamceldonoren

Taalwetenschappers werven deze week stamceldonoren in de kantine van het Lipsius.

7 September 2017