Fiets graveren

7 September 2017

Op donderdag 7 september tussen 14.00 en 19.45 kan je op het Stationsplein gratis je fiets laten graveren met een uniek framenummer. Dit zou fietsendiefstal moeten tegengaan, denkt de gemeente Leiden, die ook meldt dat er in vorig jaar 1203 fietsen werden gestolen in de stad. Een zichtbaar framenummer maakt een fiets herkenbaar en moeilijker om door te verkopen, waardoor het dieven afschrikt. En gevonden fietsen kunnen met het nummer makkelijker naar de eigenaar terug gebracht worden, als die tenminste aangifte heeft gedaan.

Deel dit bericht:

Nieuws

Werkgroepen Rechten bomvol

De werkcolleges bij Rechten zitten propvol. Dat komt vooral doordat het heel moeilijk is …

7 September 2017

Gezocht: stamceldonoren

Taalwetenschappers werven deze week stamceldonoren in de kantine van het Lipsius.

7 September 2017