Fiets graveren

7 September 2017

Op donderdag 7 september tussen 14.00 en 19.45 kan je op het Stationsplein gratis je fiets laten graveren met een uniek framenummer. Dit zou fietsendiefstal moeten tegengaan, denkt de gemeente Leiden, die ook meldt dat er in vorig jaar 1203 fietsen werden gestolen in de stad. Een zichtbaar framenummer maakt een fiets herkenbaar en moeilijker om door te verkopen, waardoor het dieven afschrikt. En gevonden fietsen kunnen met het nummer makkelijker naar de eigenaar terug gebracht worden, als die tenminste aangifte heeft gedaan.

Deel dit bericht:

Nieuws

'Er valt nu een gat'

De universiteit krijgt voorlopig nog geen ombudsfunctionaris voor het personeel. …

7 September 2017

De docent is kwijt

Zowel de ombudsfunctionaris voor studenten als de vertrouwenspersoon …

7 September 2017