Haarlemmerstraat gaat op de schop

1 Juni 2017

De gemeente Leiden is maandag begonnen met de herinrichting van de Haarlemmerstraat. Vanaf de twee uiteinden van de winkelstraat wordt de komende maanden naar het midden toegewerkt. De werkzaamheden duren naar verwachting tot eind november 2017, maar worden wel op 3 oktober even stilgelegd, zodat er rustig Leids ontzet gevierd kan worden. Fietsers die normaal over de Haarlemmerstraat fietsen, worden nu, volgens de site van de gemeente Leiden, omgeleid via de Langegracht. Voor voetgangers zijn de straat en de winkels gewoon toegankelijk.

Deel dit bericht:

Nieuws

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

1 Juni 2017

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

1 Juni 2017