Asopos Driekamp

1 Juni 2017

Studentenroeivereniging Asopos organiseert zaterdag de 34e Northwave Asopos Driekamp. Zo’n tweehonderd roeiploegen uit het hele land strijden die dag tussen 8.30 en 18.30 tegen elkaar op afstanden van 250, 500 en 1250 meter, over de Dwarswatering in Leiderdorp. Onder meer teams van studentenroeiverenigingen Nereus uit Amsterdam, Laga uit Delft en Triton uit Utrecht zijn van de partij. Ook Njord en de Leidse burgerroeivereniging Die Leythe zijn zaterdag op het Leiderdorpse water te zien. Ander roeinieuws: Njord-roeister Nicole Beukers won afgelopen weekend zilver met de vrouwen dubbelvier op het EK in Tsjechië.

Deel dit bericht:

Nieuws

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

1 Juni 2017

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

1 Juni 2017