Studentenwoningen

18 Mei 2017

In opdracht van DUWO is deze week de bouw van een nieuwe woontoren met studentenwoningen gestart aan het Leemansplein in Den Haag, vlakbij station Hollands Spoor. Er komen 481 studio’s in met een eigen keuken en badkamer, die ongeveer 340 euro per maand gaan kosten. Verder krijgen de toekomstige bewoners drie liften, gemeenschappelijke ruimtes, een wasserette en een overdekte fietsenstalling in het gebouw. Op het dak komen zonnepanelen en de woningen worden verwarmd door stadsverwarming. In studiejaar 2018/2019 komen de studio’s beschikbaar. Naast de toren komen nog twee andere gebouwen te staan met startersappartementen.

Deel dit bericht:

Nieuws

'Er valt nu een gat'

De universiteit krijgt voorlopig nog geen ombudsfunctionaris voor het personeel. …

18 Mei 2017

De docent is kwijt

Zowel de ombudsfunctionaris voor studenten als de vertrouwenspersoon …

18 Mei 2017