Gevraagd: landingsplan

18 Mei 2017

De universiteitsraad wilde meer informatie over de inrichting en het gebruik van het Wijnhavencomplex in Den Haag, en kreeg drie bouwtekeningen zonder uitleg van het college van bestuur. Dat is niet voldoende, vindt de raad. De studies in Den Haag groeien hard. De universiteitsraad vraagt zich af of de Wijnhaven wel groot genoeg is om de toestroom van al die studenten en medewerkers op te vangen. De raad wilde dan ook het zogeheten ‘landingsplan Wijnhaven’ ontvangen. ‘Ik heb er twee keer om gevraagd en nu krijgen we drie bouwtekeningen zonder enige toelichting’, zei Alderik Oosthoek van studentenpartij ONS Leiden tijdens de raadsvergadering vorige week.

Deel dit bericht:

Nieuws

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

18 Mei 2017

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

18 Mei 2017